måndag 13 juni 2016

Nu har jag packat upp mitt Lundby Gotland

Testade att göra en video som visar när jag packar upp och bygger ihop mitt Lundby Gotland. Det dockhuset var verkligen inte det lättaste att få ihop måste jag säga. Väggarna var mycket svåra att trycka ner i bottenplattan. Men jag tror jag lyckades till sist.  Tur att jag inte filmade hela processen, det hade blivit en mycket lång video. Så varsågoda, här är min allra första YouTube-video!


6 kommentarer:

 1. Hej! Jag hittade inget annat kontaktsätt till dig än såhär. Jag tänkte höra ifall du är intresserad av ett lundby 3 våningshus från 70 talet. Fullt möblerat med originalmöbler också från 70- talet. Messa mig ifall det låter intressant :) 076083969

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Trevligt att du hör av dig! Låter alltid intressant med nya dockskåp :) men tyvärr har jag inte någon plats för fler. Vi bor i en trerumslägenhet och nu är det fullt här hemma så nu har jag börjat med dockskåp även på landet och i helgen utökades samlingen med två dockskåp till och en underdel. Nu måste jag sluta köpa fler dockskåp annars måste jag sälja något av de jag redan har. Tack i alla fall för erbjudandet! Har du testat att sälja i dockskåpsgrupperna på Facebook? Hälsningar Yvonne

   Radera
 2. Hej Yvonne!
  Jag vill gärna tillverka en kristallkrona 1:12 skala. Har hittat en lämplig mässingskrona att hänga pärlor i men vilka pärlor använde du?
  De små fasett glasdropparna som du använde från Panduro, vet du om de fortfarande finns att köpa?
  Tittade på deras nätbutik, men blev osäker om de inte var för stora (15mm långa).
  Dina ser mindre ut. Din lampa blev ju jättefin och känner mig så inspirerad av det du gjort. Hoppas du har tid att svara.
  Med vänlig hälsning
  Ny i miniatyrvärlden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad roligt att du blev inspirerad!
   De där små fasettslipade glasdropparna tror jag inte Panduro har kvar i sitt sortiment. Lite tråkigt för de var ju perfekta till ljuskronor. Tror att de jag köpte var ca 7 mm. De andra runda fasettpärlorna är också av glas och kom också från Panduro men det var väldigt många år sedan jag köpte dem. Hoppas du hittar några som du kan använda till din kristallkrona!

   Med vänlig hälsning
   Yvonne

   Radera
 3. Har läst igenom hela din blogg! (Hittade till den idag.) Tycker den är underbar! Har renoverat två dockskåp, fast inte så fint som du. Är iaf jätteinspirerad nu.
  Tack för en underbar blogg. Tycker du är jätteduktig. Älskar ditt jugendhus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket! Blir nästan generad.
   Tyvärr hinner jag varken pyssla eller blogga så mycket just nu.
   Det är alltid roligt att någon läser det jag skriver och extra roligt är det förstås att någon talar om att de gillar det jag skrivit. Händer inte så ofta.
   Tack än en gång :)
   Med vänlig hälsning
   Yvonne

   Radera