onsdag 2 september 2015

Ett riktigt fint dockskåp från Micki 1960

Surfade runt på Facebook och råkade se ett dockskåp i en av loppisgrupperna jag är med i. Säljaren vill ha 350 kr och hade precis fått ett bud av en som ville hämta det genast.
 
Säljaren ville vänta på fler bud och jag chansade och drog till med 450 kr för dockskåpet såg väldigt välbevarat ut och jag kunde med hjälp av tidningen Retro och internet identifiera det som ett Micki från 1960. Säljaren vill vänta in fler bud till kl:17:00 men när klockan var 15:00 hörde hon av sig och sa att jag kunde få det för 450 kr.
 
Så fort min sambo kommit hem från jobbet åkte vi iväg till Upplands Väsby och hämtade det. Det hade tillhört säljarens dotter som nu var 11 är och för gammal för att ha ett dockskåp (!) Har ni hör va? Man blir väl aldrig för gammal för dockskåp? Eller vad säger ni?
Mamman hade köpt det på loppis och dottern har lekt väldigt försiktigt med det.
 
 
 
 
 
 
Alla golv är perfekta och det är inte mycket skador på tapeterna. Bara lite limrester efter uppklistrade gardiner och ett märke efter en modern jultavla från Lundby som jag tog bort från köket.

 
 

 Ett vackert grönt tak med takkupa.

 
 
 
 

 
 
 
 Enda skadan på fasaderna:


 
 
 
 
 Sen ingick alla dessa möbler också:


 
 
 
Och den här söta tavlan hänger i sovrummet:
 
 
 
 
 
 
 
Här har jag möblerat med mina 50-60-talsmöbler. Mitt Lerrokök får nog sin plats i det här huset. Lånade ett aquagrönt Lundbybord och stolar från ett annat kök.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar