tisdag 25 februari 2014

Köpte ett Lundbyhus på Tradera

Nä, jag skojar inte! Jag har gått och ropat in ett Lundbyhus från ca 1978-79. Det är i mycket fint skick förutom en reva i tapeten på övervåningen, allt annat är i perfekt skick! Elen fungerar och det följde med en transformator och en balkong. Just balkongen var jag extra glad över, precis en sådan önskade jag mig till mitt Lundbyhus när jag var liten.
Vi hämtade det igår kväll och sen var det julafton när vi kom hem. Min son var helt exalterad och utbrast: "Vi delar väl på allt mamma?"

 Nu var det ju inte själva dockskåpet jag var ute efter utan det som följde med:Det orange köket har jag önskat mig länge. Det har funnits till salu på Tradera många gånger men här följde det med huset. Kylskåpet hade jag förut i mitt gamla Lundbyhus men jag önskade mig alltid just det här köket som barn för jag hade ett kök i blåvitt trä som inte var lika fint tyckte jag. Det följde även med ett gammalt turkost kök som jag ska spara till ett kommande projekt. Jag vill ha ett hus från 1950-60-talet så småningom.


Ena sängen saknar ett par ben, annars är de fina.

Stereobänken, soffbordet och öppnaspisen hade jag tänkt köpa på Tradera, men nu följde de med huset! Här fick jag också en TV med belysning som fungerar samt ett akvarium med fungerande belysning. Blombänken hör ihop med soffan och fåtöljen jag har i mitt Lundbyhus och bokhyllorna hör ihop med min bokhylla.

Samma gula badrum som jag har i mitt skåp, men mitt har mörkblått kakel utan moln. Tvättmaskinen blev min son glad för.


Lundbygardiner fick jag aldrig till mitt dockskåp, min mamma sydde gardinerna till mitt hus.De här lamporna följde med. De rosa har jag spanat efter på Tradera. Alla lampor fungerar, min sambo har testat dem. De behöver bara få sina kontakter påmonterade igen.Små fina fynd: Bassäng, postlåda, julgran, trehjuling och barnhage.Det här vita möblerna verkar vara 1:12 skala. Det står Sia under. Om jag inte säljer dem får min son dem.


 De här plastsakerna tror jag inte är från Lundby! Rätt charmiga!
Här är den fina Lundbyfamiljen och deras katter. Dockorna är hela och fina. Den här tjejen har varit rädd om sina dockor. Det var inte jag med mina.För allt detta fick jag betala 750 kr men då behövde jag inte lägga till något porto för vi hämtade ju huset hemma hos säljaren. Kanske lite dyrt? Men jag räknade ut att alla de grejer jag ändå tänkt ropa in skulle gått på minst lika mycket och nu fick jag huset på köpet. Vad tusan gör jag nu med huset? Först hade jag tänkt sälja det, men nu är jag osäker.....Lundbynörd eller? :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar