lördag 20 mars 2021

Mitt ovanliga kök är komplett


 

Efterlyste för en vecka sedan en spisdel till mitt ovanliga kök från 1990 i en docksksåpsgrupp på Facebook och en kvinna svarade direkt att hon hade den spisen. I går hämtade jag den på posten så nu är mitt kök komplett.


4 kommentarer:

 1. Hej!
  Hittade till din fina blogg av en slump! Men blev lite nedslagen då jag såg att du inte postat något på ett år… har du lagt ned bloggen eller flyttat den? Så sällan man stöter på bra bloggar om världens bästa hobby🤩hade så gärna följt din möblering av Manor-huset! men tack för att jag fick ta del av det du lagt ut hittills! Allt gott och med förhoppning om fler inlägg😊🌺🌼

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anonym! Roligt att du gillar min blogg.
   Nej jag har inte lagt ner bloggen. Det kommer några inlägg då och då. Det senaste året har det hänt så mycket annat i livet och jag har helt enkelt inte haft tid med min hobby.
   Men snart kommer en uppdatering. Har lite nyheter att komma med.
   Mvh Yvonne

   Radera
 2. Nyfrälst inom dockskåpsvärlden. För fyrtio år sedan köpte jag ett dockskåp på auktion till min dotter, det var i trä. Tanken var att jag skulle renovera det men stod helt handfallen. Det har följt med i alla flyttar jag har gjort och för en månad sedan tänkte jag att "jag ger det till Erikshjälpen och köper ett som jag slipper renovera". Annat kom i mellan och för en vecka sedan köpte jag via Marketplace ett dockskåp och det var i plast! Jaja. Nu har jag skruvat sönder det för att tapetsera om tak, väggar och golv och sedan ska jag inreda. Först tänkte jag att det är att köpa och sätta in möblerna, men när jag sökte på webben hittade jag massor av sidor om hemmagjorda dockskåps-tillbehör och din sida dök upp i flödet. Jag är imponerad av dig! Håll en tumme för att jag ska lyckas med mitt renoveringsprojekt och sedan långsamt inreda till ett mysigt och annorlunda dockshus. Och det i trä...nu när jag vet att man kan köpa reservdelar så behåller jag det, det är i trä och eftersom det var på auktion för fyrtio år sedan så är det antagligen tåligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eva,
   Visst är det spännande när man kommit igång med dockskåpshobbyn?
   De flesta dockskåp jag har låter jag vara i originalskick, men jag har ett Lundbyhus som jag har börjat tapetsera om, där jag ska blanda möbler från olika årtal.. Sen har jag ju mina dockskåp i skala 1.12 som ska fixas och möbleras klart.
   Jag hoppas få mer tid över för min dockskåpshobby framöver.
   Jag håller mina tummar och hoppas att du kommer få mycket roligt med din nya hobby. Lycka till!
   Mvh Yvonne

   Radera